Πολυλειτουργικός σταθμός εργασίας: μάφινς, μακαρόν, φινάνσιε και μάφινς - ΠΡΟΪΟΝ:
-Ποικιλία και πολυπλοκότητα προϊόντων:
-Ζωντανό στοιχείο: μεταβλητός όγκος και μορφή.
-Ευαίσθητο και εύθραυστο: εύκολα ζημιές κατά τη χειρισμό. Επικαλυμμένα με ζελατίνη, σοκολάτα κ.λπ.
-Ασταθές: Ελαφρύ, εύκολα αποσπώμενο.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΣ:
-Η γραμμή παραγωγής είναι πολυλειτουργική και μπορεί να λειτουργήσει με διάφορους τύπους δίσκων και χαρτιών.
-Ένας ρομποτικός βραχίονας τεχνολογίας Omron μας επιτρέπει να αυξήσουμε την πολυπλοκότητα και την αποδοτικότητα ολόκληρης της γραμμής, καθώς ο ίδιος ρομπότ μπορεί να εργάζεται με διαφορετικά μεγέθη δίσκων.
-Διανομέας καψουλών μάφιν και φινάνσιε που τοποθετεί τις καψούλες στον δίσκο.
-Διανομέας μάφιν με επτά μπεκ, με ρύθμιση της δοσολογίας κατά όγκο.
-Δύο εναλλάξιμοι διανομείς σπόρων.
ΟΦΕΛΗ
-Ομοιομορφία του προϊόντος.
-Η αυτοματοποίηση του συνόλου μας επιτρέπει να επιτύχουμε παραγωγή περίπου 8400 μακαρόν/ώρα ή περισσότερες από 8000 μονάδες/ώρα σε μάφινς, μαδελίνες ή φινάνσιε.
Η Γραμμή Συσκευασίας Σαρδέλας είναι επιδέξια κατασκευασμένη για να βελτιώσει τη διαδικασία χειροκίνητης συσκευασίας για πελαγικά είδη όπως σαρδέλες, αντσούγιες, σκουμπρί και γαύρο, εξασφαλίζοντας αποδοτικότητα και βέλτιστη παρουσίαση. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο χάλυβα AISI 316-304, προσφέρει αντοχή και πληροί αυστηρές υγειονομικές προδιαγραφές. Προσαρμοσμένη στις συγκεκριμένες απαιτήσεις παραγωγής και στα μορφές συσκευασίας που απαιτεί η αγορά, αυτή η γραμμή έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την εργονομία, διευκολύνοντας τη χρήση και ελαχιστοποιώντας την κόπωση των χειριστών. Διαθέτει ειδικό σχεδιασμό για ορθογώνιες μορφές όπως ¼ Club, Dingley ή παρόμοιες, επιτρέποντας στους χειριστές να επιτυγχάνουν υψηλότερες αποδόσεις μέσω δυναμικών μεθόδων συσκευασίας που οδηγούν σε εξαιρετική παρουσίαση του ψαριού. Η γραμμή περιλαμβάνει επίσης επιλογές για την κατεύθυνση των δοχείων σε σχάρες ή μαγειρευτές και είναι εξοπλισμένη για ενσωμάτωση με αυτόματο τροφοδότη κενών δοχείων, διευκολύνοντας περαιτέρω τη διαδικασία συσκευασίας.
•Η σοκολάτα εγχέεται ζεστή και πρέπει να είναι καλά κατανεμημένη σε όλο το κρουασάν.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ:
•Γραμμή παραγωγής που αποτελείται από τρεις σταθμούς:
οΕγχυτήρας με τρεις σειρές ακροφυσίων για να εγχέει 27 κρουασάν ταυτόχρονα, και με τρεις βελόνες ανά ακροφύσιο ώστε το προϊόν να είναι καλά κατανεμημένο.
οΣταθμός ζελατινοποίησης που εμποτίζει τα κρουασάν με ζελατίνη.
οΜονάδα επικάλυψης με ταινία ώστε οι νιφάδες σοκολάτας να πέφτουν πάνω στο προϊόν και να κολλούν στην στρώση ζελατίνης.
•Η ποσότητα και η ταχύτητα έγχυσης ρυθμίζονται μέσω οθόνης, επιτρέποντας μια πιο ακριβή ρύθμιση.
•Μεταξύ της ταινίας έγχυσης και της ζελατινοποίησης, που αποτελείται από κορδόνια, υπάρχει μια ταινία μεταφοράς ώστε τα κρουασάν να πέφτουν σωστά στη θέση τους και χωρίς να γυρίζουν, και να στοιβάζονται για το ντους ζελατίνης.
ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
•Αυτοματοποιημένη παραγωγή για παρασκευές μεγάλης κλίμακας.
•Ολοκληρώνονται τρεις παρασκευές σε περιορισμένο χώρο.
Προβλεπόμενη παραγωγή: 18.000 κρουασάν/ώρα
Βουτυράκια γεμιστά με σοκολάτα και μαρμελάδα με επικάλυψη σοκολάτας και topping - •Οι γεμίσεις εγχύονται ζεστές.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ:
•Γραμμή παραγωγής που αποτελείται από τέσσερις σταθμούς:
οΔύο αυτόματοι εγχυτές.
οΜία αυτόματη δοσομετρητής για την επικάλυψη σοκολάτας.
οΜονάδα για την απλώση του topping πάνω από την επικάλυψη.
•Μία μοναδική δεξαμενή διατηρεί ζεστούς τους εγχυτές και τον δοσομετρητή, έτσι ώστε το προϊόν να διατηρείται σε σταθερή θερμοκρασία στην οποία η δοσολογία είναι ρευστή και χωρίς προβλήματα.
•Η γραμμή δεν υπερβαίνει τα 5 μέτρα μήκος και μπορεί να λειτουργηθεί από ένα μόνο άτομο στην αρχή της ταινίας.
•Ένα σύστημα διπλής ταινίας μεταφοράς μεταφέρει τα ταψιά με το ήδη ολοκληρωμένο προϊόν μέχρι την αρχή της γραμμής.
ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
•Υψηλός βαθμός αυτοματοποίησης σε περιορισμένο χώρο, 5 μέτρα.
•Διαχειρίζεται από έναν μόνο χειριστή.
•Ομοιομορφία στο προϊόν.
{"PRODUCTO":"ΠΡΟΪΟΝ:\n•Λαζάνια με τις αντίστοιχες στρώσεις ζυμαρικών, μπολονέζας, μπεσαμέλ και τυριού από πάνω.\n•Δύο μεγέθη προϊόντος.\n\nCARACTERÍSTICAS DE LAS MÁQUINAS:\n•Τρεις διακριτές ζώνες συνδεδεμένες με ταινίες μεταφοράς:\n\toΖώνη κοπής της φύλλου ζυμαρικών, τοποθετημένη από τους εργαζόμενους στα καλούπια.\n\toΖώνη δοσομέτρησης με πέντε πολυλειτουργικές δοσομετρητές, τοποθετημένες εναλλάξ για την εφαρμογή των διαφορετικών στρώσεων της λαζάνια. Με όγκο δόσης, εξοπλισμένες με σερβοκινητήρα για ομοιόμορφη δόση.\n\toΖώνη δοσομέτρησης του τυριού.\n•Από τον πίνακα ελέγχου και μέσω οθόνης αφής ρυθμίζουμε τις ταχύτητες και τις επιταχύνσεις κάθε ταινίας για να επιτύχουμε την επιθυμητή παραγωγή.\n\nVENTAJAS\n•Αυτοματοποιημένη παραγωγή για παρασκευές μεγάλης κλίμακας.\n•Όλες οι παρασκευές ολοκληρώνονται σε περιορισμένο χώρο.\n•Ολόκληρη η γραμμή αποσυναρμολογείται εύκολα για εύκολο και αποτελεσματικό καθαρισμό, και τα εξαρτήματα είναι κατάλληλα για καθαρισμό με πίεση νερού.\n\nΠαραγωγή περίπου: 250-1450 λαζάνια ανά ώρα, ανάλογα με το μέγεθος."}
Γραμμή συγκόλλησης και καθαρισμού με τραπέζι ψύξης και βραχίονες έλξης για πλαίσια PVC. Πλήρως αυτοματοποιημένη γραμμή με PLC και λογισμικό συμβατό με τα κύρια προγράμματα ξυλουργικής στην αγορά.
Οι DG LINE είναι μια σειρά ανιχνευτών διαρροών αερίου που μπορούν να χρησιμοποιηθούν αυτόνομα, συνδέοντάς τους σε μονάδα παρακολούθησης ή άλλα συστήματα επιτήρησης.
Μοντέλα διαθέσιμα:
Για μηχανοστάσια (IP21)
Για ψυκτικούς θαλάμους (IP54)
Για τοποθέτηση σε αγωγούς
Αέρια:
(HCFC) ΥΔΡΟΦΛΟΥΡΟΚΑΡΒΟΝΑ
(NH3) ΑΜΜΩΝΙΑ
(HC) ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΕΣ
(CO2) ΔΙΟΞΕΙΔΙΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΑΚΑ
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ:
-Γραμμή παραγωγής που αποτελείται από έξι σταθμούς:
οΦορτωτής δίσκων.
οΔιανομέας δοχείων.
οΔιανομέας καραμέλας.
οΤούνελ ψύξης.
οΜονάδα δοσολογίας κρέμας.
οΜονάδα θερμοσφράγισης.
-Στην αρχή της γραμμής τοποθετούμε χειροκίνητα τους δίσκους στον φορτωτή.
-Στο επόμενο module, ο διανομέας τοποθετεί αυτόματα τα δοχεία φλάν σε διάφορες θέσεις του δίσκου.
-Η επόμενη μονάδα είναι μια μονάδα δοσολογίας με την οποία η καραμέλα δοσολογείται σε θερμοκρασία 170°C.
-Οι δίσκοι περνούν μέσα από ένα τούνελ με αρκετούς ανεμιστήρες για να ψυχθεί η καραμέλα.
-Στη συνέχεια, δοσολογούμε την κρέμα.
-Τέλος, η μονάδα για τη θερμοσφράγιση των δοχείων.
ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:
-Αυτοματοποιημένη παραγωγή για υψηλή παραγωγική ικανότητα.
-Έξι παρασκευές ολοκληρώνονται σε μειωμένο χώρο.
-Ασφάλεια στη διαδικασία εργασίας.
Προσαρμοσμένη στις συγκεκριμένες ανάγκες της βιομηχανίας επεξεργασίας θαλασσινών, αυτή η Γραμμή Ταξινόμησης Πελαγικών είναι σχεδιασμένη να αυτοματοποιεί την καλιμπραρισμένη ταξινόμηση διαφόρων πελαγικών ειδών όπως σαρδέλα, σκουμπρί και γαύρος κατά μέγεθος ή βάρος. Αυτό εξασφαλίζει τη μέγιστη απόδοση κατά τη διάρκεια των διαδικασιών μαγειρέματος και διευκολύνει την επιλεκτική αποθήκευση. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο χάλυβα AISI 316-304 για αντοχή και υγιεινή, η γραμμή μπορεί να φιλοξενήσει έως και 3 + 1 (υπερμεγέθη) ταξινομήσεις, με επιλογές διαθέσιμες για επιπλέον ταξινομήσεις κατόπιν αιτήματος. Διαθέτει ταξινόμηση μέσω αποκλινόντων ράβδων και κινητών δίσκων για τη συλλογή καλιμπραρισμένων μεγεθών, με την επιλογή εγκατάστασης μεταφορέων για κάθε κατηγορία. Η κλίση της μηχανής μπορεί να ρυθμιστεί με βάση το συγκεκριμένο ψάρι που ταξινομείται, και το άνοιγμα των αποκλινόντων ράβδων είναι μεταβλητό για να φιλοξενεί διαφορετικά μεγέθη. Περιλαμβάνεται προεγκατάσταση για την παροχή φρέσκου νερού για να διευκολύνει την κίνηση των ψαριών μέσω του συστήματος.
{"PRODUCT":"-Λαζάνια με αντίστοιχες στρώσεις ζυμαρικών, μπολονέζ, μπεσαμέλ και τυρί από πάνω.\n-Δύο μεγέθη προϊόντος.\n\nMACHINE CHARACTERISTICS:\n-Τρεις διακριτές ζώνες συνδεδεμένες με ιμάντες μεταφοράς:\nοΠεριοχή κοπής για το φύλλο ζυμαρικών, τοποθετημένο από τους χειριστές στα καλούπια.\nοΠεριοχή δοσολογίας με πέντε πολυλειτουργικές μηχανές δοσολογίας, τοποθετημένες εναλλάξ για την εφαρμογή των διαφορετικών στρώσεων της λαζάνια. Βαθμονομημένη δοσολογία, εξοπλισμένη με σερβοκινητήρα για ομοιογενή δοσολογία.\nοΠεριοχή δοσολογίας τυριού.\n-Από τον πίνακα ελέγχου και μέσω οθόνης αφής ρυθμίζουμε τις ταχύτητες και τις επιταχύνσεις κάθε ιμάντα για να συμμορφωθούμε με την επιθυμητή παραγωγή.\n\nADVANTAGES\n-Αυτοματοποιημένη παραγωγή για επεξεργασία υψηλού όγκου.\n-Όλες οι διαδικασίες ολοκληρώνονται σε περιορισμένο χώρο.\n-Ολόκληρη η γραμμή αποσυναρμολογείται εύκολα για εύκολο και αποτελεσματικό καθαρισμό, και τα εξαρτήματά της είναι κατάλληλα για καθαρισμό με πιεσμένο νερό."}
-Αυτόματοι και αρθρωτοί σταθμοί εργασίας για την παραγωγή μάφιν, cupcakes και άλλων προϊόντων ζαχαροπλαστικής.
-Οι αρθρωτές γραμμές αποτελούνται από μια σειρά μηχανών που είναι προετοιμασμένες να ανταποκριθούν ευέλικτα στις ανάγκες σας. Μονοπαραγωγή ή πολυπαραγωγή, μεσαίας κλίμακας ή βιομηχανική, ανάλογα με τις απαιτήσεις σας.
-Μελετώντας το προϊόν σας και το επιθυμητό αποτέλεσμα, μπορούμε να δημιουργήσουμε έναν σταθμό εργασίας προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας. Οι διαμορφώσεις είναι πολύ ευέλικτες, επιτρέποντας την επέκταση της γραμμής εργασίας για να αυξήσετε την παραγωγή ή να διαφοροποιήσετε το προϊόν.
-ΜΟΝΑΔΕΣ: Φορτωτής δίσκων + Κάψουλα + Διανομέας μάφιν / Διανομέας cupcakes / Διανομέας ζαχαροπλαστικών + Διανομέας γαρνιτούρας + Εγχυτής ήδη ψημένων προϊόντων.
-Οι τεχνικές προδιαγραφές ποικίλλουν ανάλογα με τις μονάδες και την τελική διαμόρφωση της γραμμής, παρακαλούμε ζητήστε μια προσαρμοσμένη προσφορά για τις λεπτομέρειες της επιθυμητής γραμμής σας.
Η καλύτερη συμπληρωματική λύση για κάθετη κηπουρική
Μπορεί να φωτίσει δύο σειρές φυτών ταυτόχρονα και δεν βλάπτει τα πράσινα φύλλα. Χρησιμοποιείται σε ντομάτες, αγγούρια, πιπεριές κ.λπ. και σε φυτά που παράγουν THC. Μεταβλητός φωτιστικός φορέας, τροφοδοτώντας τη γραμμή του (L2) ενισχύει το 730nm, διεγείροντας τον φωτοδέκτη υπέρυθρης ακτινοβολίας (Pfr) του φυτοχρώματος, το οποίο διεγείρει τη διαδικασία ανθοφορίας.
Η AGRO-V θα βοηθήσει τους καλλιεργητές να αποκτήσουν σοδειές από ντομάτες, πιπεριές, αγγούρια, αμπέλια και άλλες καλλιέργειες που παράγουν THC καθ' όλη τη διάρκεια του έτους, με πιο συνεπείς και υψηλής ποιότητας παραγωγές.
Η AGRO-V διαθέτει δύο γραμμές ισχύος L1 (πιο ευρύ φάσμα) και L2 (730nm) που διεγείρουν τους φωτοδέκτες (Pfr) του υπέρυθρου φυτοχρώματος σε εφαρμογές φωτισμού φωτομορφογένεσης. Προάγει την ανθοφορία και την παραγωγή σακχάρων, και προσομοιώνει τη δύση του ηλίου και το φάσμα της εποχής κατά την οποία οι ημέρες μικραίνουν.
LED: Shineon + Prolight / Osram
Απόδοση Συστήματος Φωτεινότητας: (P20) Μεγαλύτερη από 1.8μmol/J - (P54) Μεγαλύτερη από 2μmol
Driver: Upshine
Τάση: 100-277VAC 50-60Hz
Συντελεστής Ικανότητας: Μεγαλύτερος από 0.95
Βαθμός προστασίας: IP65
Επίπεδο οπτικής προστασίας: IK07
Οπτική: 2 X 120º
Φάσμα: P20 / P54
-Συνεχής δοσολογία καθώς προχωρά το χαλί.
-Χειροκίνητη ρύθμιση του ύψους της κεφαλής δοσολογίας, η οποία κατεβαίνει αυτόματα για κάθε δόση.
-Ρυθμιζόμενες ταχύτητες ζώνης μέσω οθόνης.
-Ο έλεγχος της δοσολογίας διαχειρίζεται από ένα σύστημα σερβοκινητήρα που προσφέρει στη μηχανή μεγαλύτερη ταχύτητα, μεγαλύτερη ομαλότητα και μεγαλύτερη ακρίβεια για εργασία με μεγάλη ποικιλία πυκνοτήτων.
-Χάρη στον σερβοκινητήρα, ο χρήστης μπορεί να ελέγχει ηλεκτρονικά την ποσότητα δοσολογίας καθώς και τις ταχύτητες φόρτωσης και/ή εκφόρτωσης.
-Κίνηση κατά της σταγόνας με αναρρόφηση του προϊόντος.
-Όλα αυτά με μεγάλη ακρίβεια και με τη δυνατότητα προεγγραφής αυτών των παραμέτρων σε περισσότερες από 100 συνταγές.
Γραμμή συγκόλλησης και καθαρισμού με τραπέζι ψύξης και βραχίονα έλξης για πλαίσια PVC.
Πλήρως αυτοματοποιημένη γραμμή με PLC και λογισμικό συμβατό με τα κύρια προγράμματα για ξυλουργεία στην αγορά.
ΠΡΟΪΟΝ
Επιμήκης μπισκότο από αφρώδη ζύμη με λωρίδες αμυγδάλου στην επιφάνεια.
Κατατίθεται σε δίσκους 450x900mm με 7 κομμάτια ανά δίσκο.
Το μπισκότο επεκτείνεται στον φούρνο.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ:
-Γραμμή παραγωγής που αποτελείται από δύο σταθμούς:
oΜηχανή δοσομέτρησης και σχηματισμού μπισκότου και ζύμης μπισκότου.
oΜονάδα επικάλυψης με ταινία.
-Ο χειριστής τοποθετεί τον δίσκο με τα καλούπια στην αρχή του ιμάντα και τον παραλαμβάνει γεμάτο στο τέλος.
-Στη συνέχεια τον τοποθετεί στο καρότσι ψησίματος.
-Η περίσσεια αμυγδάλου που δεν έχει κολλήσει στο μπισκότο ανακτάται.
-Τα καλούπια μπορούν να αλλάξουν για να παραχθούν προϊόντα με διαφορετικό αριθμό σταθερών ή περιστρεφόμενων ακροφυσίων; λεία ή σγουρά.
-Δυνατότητα παραγωγής άλλων τύπων προϊόντων σε ημι-υγρή ή σκληρή ζύμη.
ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
-Βελτιωμένη δοσολογία, ομοιόμορφα κομμάτια, ταχύτερη παραγωγή.
-Η ζύμη δεν αποδεσμεύει αέριο.
-Καλύτερη εργονομία για τον χειριστή.
-Αφαιρούμενη κεφαλή που επιτρέπει πλήρη καθαρισμό και απολύμανση.